door: Petra van den Dolder

geen reacties

Nieuw Elan

Een van de projecten waar ik momenteel in ‘mijn eigen tijd’ mee bezig ben, is Nieuw Elan: gedurende één jaar krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding van mentoren het heft in eigen handen te nemen! Je onderzoekt vragen als ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat zijn mijn talenten?’ en ‘Hoe vind ik werk dat bij mij past?’. Daarnaast krijg je de kans om binnen een veilige omgeving werkervaring op te doen en je netwerk te vergroten.

Nieuw Elan is een traject dat al 30 jaar beproefd is. Het is aangepast aan de huidige tijd waarin veel vraag is naar ondernemende en flexibele werknemers. Deelnemers worden zich bewust van eigen gedrag, nemen verantwoordelijkheid en creëren proactief eigen werk.

Door mee te werken aan een pilot die in september 2014 start, hoop ik te ontdekken of ik het (echt) leuk vind om zo’n project op te starten, de ‘rechterhand’ van de projectleider te zijn en te kijken of er daarnaast ook nog een rol voor mij is weggelegd tijdens de pilot zelf. En zo ja, wat voor rol.

Om in september te kunnen starten, hebben we natuurlijk mensen nodig! Hierbij dus wat reclame.

flyer Nieuw Elan

Zie ik jou op de vrijblijvende kennismakingsmiddag op 26 juni in Lelystad?

Een van de projecten waar ik momenteel in ‘mijn eigen tijd’ mee bezig ben, is Nieuw Elan: gedurende één jaar krijg je de mogelijkheid om onder begeleiding van mentoren het heft in eigen handen te nemen! Je onderzoekt vragen als ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat zijn mijn talenten?’ en ‘Hoe vind ik werk dat bij mij past?’. Daarnaast krijg je de kans om binnen een veilige omgeving werkervaring op te doen en je netwerk te vergroten.

Nieuw Elan is een traject dat al 30 jaar beproefd is. Het is aangepast aan de huidige tijd waarin veel vraag is naar ondernemende en flexibele werknemers. Deelnemers worden zich bewust van eigen gedrag, nemen verantwoordelijkheid en creëren proactief eigen werk.

Door mee te werken aan een pilot die in september 2014 start, hoop ik te ontdekken of ik het (echt) leuk vind om zo’n project op te starten, de ‘rechterhand’ van de projectleider te zijn en te kijken of er daarnaast ook nog een rol voor mij is weggelegd tijdens de pilot zelf. En zo ja, wat voor rol.

Om in september te kunnen starten, hebben we natuurlijk mensen nodig! Hierbij dus wat reclame.

flyer Nieuw Elan

Zie ik jou op de vrijblijvende kennismakingsmiddag op 26 juni in Lelystad?

reacties | reageren