door: Petra van den Dolder

geen reacties

Balans opmaken

Nu ik aardig wat blogs heb geschreven, vind ik het tijd om de balans op te maken en jullie mening te vragen. Vind je het interessant wat ik schrijf? Zijn er onderwerpen waar ik over schrijf die je over slaat, of onderwerpen die je juist mist? Waar je benieuwd naar bent hoe ík dat regel of organiseer of wel of niet voor elkaar krijg?
Laat gerust een reactie achter of stuur me een mailtje.

weegschaal balans

Voor mezelf merk ik dat ik het fijn vind om op te schrijven wat me bezig houdt, met behoud van een stuk privacy. Want hoewel ik soms tot in details situaties beschrijf, beschrijf ik ook heel veel bewust niet. Niet omdat ik mijn kop in het zand wil steken of alleen maar succesverhalen wil delen, maar omdat ik graag ook verhalen wil over houden voor face-to-face contacten en niet mijn hele privéleven op internet wil zetten.

Ik hoor/lees graag jullie reacties en eventuele ideeën!

reacties | reageren