door: Petra van den Dolder

geen reacties

Dingen waar ik blij van word – 8

Van mijn laatste ‘werkdag’ waarop ik heerlijk heb bijgekletst en gegeten met vriendin Rianne!
En dan helemaal van een fluitleerling die ’s avonds bij de fluitles een doos chocola heeft meegenomen en erbij zegt dat ze het afgelopen jaar echt veel van me heeft geleerd en dat ze me waardeert als fluitdocent. Wauw, zo ga ik nog eens goed mijn verlof in!

Van mijn laatste ‘werkdag’ waarop ik heerlijk heb bijgekletst en gegeten met vriendin Rianne!
En dan helemaal van een fluitleerling die ’s avonds bij de fluitles een doos chocola heeft meegenomen en erbij zegt dat ze het afgelopen jaar echt veel van me heeft geleerd en dat ze me waardeert als fluitdocent. Wauw, zo ga ik nog eens goed mijn verlof in!

reacties | reageren