door: Petra van den Dolder

geen reacties

Dingen waar ik blij van word – einde

Ik had me voorgenomen om 50 dagen op te schrijven waar ik blij mee was, maar ik stop ermee… Aan het einde van elke dag zijn er zoveel dingen waar ik blij mee was, waar ik dankbaar voor was, dat ik geen keuzes wil maken. Elke dag openbaar maken van iets waar ik blij van word, heeft voor mij geen meerwaarde heb ik gemerkt. Ik geloof dat ik best positief ben ingesteld. Zelfs als er negatieve dingen gebeuren, zie ik vaak wel iets positiefs. Misschien niet meteen op dat moment, maar er gaat nooit een dag voorbij waarop er niets positiefs gebeurt! Ook al is het klein, er is zoveel om dankbaar voor te zijn en om blij van te worden.

Ik had me voorgenomen om 50 dagen op te schrijven waar ik blij mee was, maar ik stop ermee… Aan het einde van elke dag zijn er zoveel dingen waar ik blij mee was, waar ik dankbaar voor was, dat ik geen keuzes wil maken. Elke dag openbaar maken van iets waar ik blij van word, heeft voor mij geen meerwaarde heb ik gemerkt. Ik geloof dat ik best positief ben ingesteld. Zelfs als er negatieve dingen gebeuren, zie ik vaak wel iets positiefs. Misschien niet meteen op dat moment, maar er gaat nooit een dag voorbij waarop er niets positiefs gebeurt! Ook al is het klein, er is zoveel om dankbaar voor te zijn en om blij van te worden.

reacties | reageren