door: Petra van den Dolder

geen reacties

Samen muziek maken

Een enkele keer is Karlijn langer dan een kwartier stil in de box of in bed, slaap ik niet en is het geen etenstijd en zie ik een mogelijkheid om even fluit te studeren. Ik merk dat mijn embouchure wel wat intensievere training kan gebruiken en elk kwartiertje is mooi meegenomen. Joris vindt het leuk als ik ga studeren, hij gaat dan met me mee muziek maken. Op zich heb ik daar geen moeite mee, maar ik vraag me af in hoeverre ik echt effectief kan studeren als hij weer zijn ‘drumstel’ opbouwt en op zijn lievelingsinstrument(en) met mij mee speelt…

Joris drumt

Een enkele keer is Karlijn langer dan een kwartier stil in de box of in bed, slaap ik niet en is het geen etenstijd en zie ik een mogelijkheid om even fluit te studeren. Ik merk dat mijn embouchure wel wat intensievere training kan gebruiken en elk kwartiertje is mooi meegenomen. Joris vindt het leuk als ik ga studeren, hij gaat dan met me mee muziek maken. Op zich heb ik daar geen moeite mee, maar ik vraag me af in hoeverre ik echt effectief kan studeren als hij weer zijn ‘drumstel’ opbouwt en op zijn lievelingsinstrument(en) met mij mee speelt…

Joris drumt

reacties | reageren