door: Petra van den Dolder

geen reacties

Boeken gewonnen!

Laatst was het twee keer raak in één week! Via Twitter. Ik re-tweette twee berichten en won daarmee twee boeken!

boek toetsen

Het eerste boek was ‘Toetskwaliteit in de praktijk: Hoe maak ik goede toetsen met gesloten en open vragen?”, uitgegeven door Teelen. In dit boek staan constructievoorschriften, voorbeelden en tips voor het maken van toetsen met gesloten en open vragen, evenals heldere en praktische uitleg over begrippen als taxonomie, cesuur en betrouwbaarheid. Ik had de eerste versie al in mijn bezit, maar natuurlijk wilde ik ook graag de vernieuwde – 2015 – versie. En warempel, ik won hem. Ik heb hem ontvangen en zelfs als gebruikt.

boek ja maar
Een paar dagen later won ik ‘Ja-maar wat als alles lukt?’ van Berthold Gunster, via Resilians. De site schrijft hierover: “Zo vaak klinkt het ‘ja- maar’, als we een probleem menen te zien. Maar is het wel een probleem, of één van de vele mogelijkheden. Over het hoe en waarom van Ja-maar en vooral over de twee alternatieven: Ja-en en Nee-want.” Ik ben heel benieuwd, ik zie graag mogelijkheden in plaats van problemen!

reacties | reageren