door: Petra van den Dolder

geen reacties

1 jaar verder

aantal weergaven blog

Precies een jaar geleden schreef ik mijn eerste blog op deze weblog. En vandaag staat de teller van het aantal weergaven precies op 15.000: 15.000 keer is mijn weblog bekeken. Niet dat ik veel waarde hecht aan dat getal, ik heb geen idee of…

…dat voor een persoonlijke internetpagina veel of weinig is, maar ík vind het best veel (en bovendien een mooi rond getal waar ik precies op tijd een screendump van kon maken :)). Mensen, zoals jij, die blijkbaar geïnteresseerd zijn in wat ik te vertellen heb. Soms vind ik zelf een blog goed, maar wordt hij weinig gelezen. En soms ben ik niet zo tevreden, en blijkt hij erg veel gelezen te worden.
In elk geval vind ik het fijn om over ‘balans’onderwerpen, in de breedste zin, te schrijven en merk ik dat ik voldoende inspiratie blijf krijgen. Iets waar ik in het begin wel bang voor was.

Mocht je tips hebben voor onderwerpen, schrijfstijl, of voor wat dan ook, laat het me gerust weten. Ik wil me graag blijven ontwikkelen!

reacties | reageren