door: Petra van den Dolder

geen reacties

‘Give away’: Musiconomie

Ik heb een boek teveel en geef hem graag weg!

Musconomie

Zodra de nieuwe editie van ‘Musiconomie’ er was, kocht ik hem. Maar even later won ik een – door mijn ‘oud-docent’ en tevens één van de twee auteurs Ton Lamers – gesigneerd exemplaar! Dus nu staan er twee dezelfde boeken in mijn kast.
Wil jij dit enorm nuttige boek hebben? Laat dan voor woensdag as een berichtje achter waarom juist jij hem zou moeten krijgen en wie weet ben jij de gelukkige!

Informatie over het boek:
Musici en andere artiesten moeten meer in huis hebben dan creativiteit en talent. Voor het succesvol runnen van hun beroepspraktijk is ook bedrijfseconomisch inzicht een vereiste.
Musiconomie bespreekt de economische, fiscale en juridische aspecten van de beroepspraktijk van de artiest, de musicus en de docent. Aan bod komen onder andere belastingzaken, zelfstandigheid, samenwerkingsvormen, auteursrecht, overeenkomsten en administratie. Kortom, alles wat artiesten moeten weten om zelfstandig hun beroep te kunnen uitoefenen en in financiële onderhandelingen goed beslagen ten ijs te komen.
Het boek is geschikt voor studenten van conservatoria, popacademies, kleinkunstacademies en media- en entertainmentopleidingen, en voor professionals die al in de beroepspraktijk werkzaam zijn.

reacties | reageren