door: Petra van den Dolder

geen reacties

1 jaar alweer…Karlijn!

Vorig jaar, 7 november, werd Karlijn geboren. Inmiddels is het weer 7 november en hebben we mogen vieren dat Karlijn alweer 1 jaar oud is! Ze is geen baby meer, maar een dreumes. Geen babymelk meer. Geen flessen meer. Hopelijk binnenkort ook geen spenen tijdens het slapen meer (we hebben nog niet de moed gehad om de strijd aan te gaan…).

Soms lijkt 7 november 2014 als de dag van gisteren en denk ik terug aan die mooie dag. Waarop ik ’s ochtends nog boodschappen deed en met Joris naar peutergym ging en ik om 15.30 een kind op mijn buik had liggen! Maar wat is het eerste jaar omgevlogen! Ik zie uit naar een net zo mooi tweede levensjaar waarin Karlijn – ook zonder dat ze onze handen vast houdt – gaat lopen? Zonder speen gaat slapen? Steeds meer beseft wat ze eet en ook steeds vaker het eten weer uit de mond haalt? Steeds meer diepte ziet en beseft dat een diepte overbruggen niet altijd goed gaat? Nog meer lol met Joris heeft? Waarin haar karakter steeds meer naar voren komt? Ik ben heel benieuwd hoe ze zich gaat ontwikkelen en wat voor peuter, kleuter, kind Karlijn wordt!

Karlijn 1 jaar

reacties | reageren