door: Petra van den Dolder

geen reacties

Toetsenbord

Waar je al niet blij mee kunt zijn: met een toetsenbord!

Ik werk voornamelijk op een laptop, maar gelukkig staat sinds een half jaar mijn laptop op een laptophouder, zodat ik iets minder last heb van mijn schouders. Het toetsenbord bleef wel een frustratie. Ik typ met vier vingers, maar wel net zo snel als dat ik over het algemeen denk en werk. Met als gevolg dat ik regelmatig mis typ. Heel irritant.

Daarnaast vertoonde mijn oude toetsenbord ook nog eens kuren dat hij soms een letter niet goed aansloeg waardoor ik de backspace-knop veel vaker moest indrukken dan mij lief was en ik daardoor nog meer gefrustreerd was. Laatst was ik met Bernd in de mediamarkt en greep mijn kans. Ik probeerde alle toetsenborden uit door hele verhalen te tikken om te kijken welk toetsenbord me het beste beviel. En ik kwam erachter dat een toetsenbord waar de toetsen niet meteen naast elkaar zitten toch wel heel fijn is, nooit gedacht. Het werd dus de Logitech K360 en ik heb er nog steeds geen spijt van. Ik tik vaker raak, alle toetsen die ik indruk doen het. Zo kan ik nog meer woorden per minuut tikken, hoera!

toetsenbord

reacties | reageren