door: Petra van den Dolder

geen reacties

Nieuwe schoenen

Hoe blij kun je zijn met nieuwe schoenen 🙂

Al jarenlang draag ik All Stars in de zomer, het hoge model. Witte schoenen vind ik leuk om te dragen, ook al zijn ze snel vies. Wit spreekt wat meer dan ‘saai’ donker. Het probleem, vind ik, is dat ik maat 42 heb. En met een beetje geluk maat 41. Leuke gympen zijn spontaan niet meer leuk als maat 42 uit het magazijn wordt gehaald. All Stars pas ik in maat 41.

Gisteren ontdekte ik gaten in de neus van mijn All Stars. Vandaag ging ik meteen op zoek naar nieuwe. Mijn oude waren zwart met wit, en ik vond vandaag nieuwe, helemaal wit! En van leer, wauw! De keuze was snel gemaakt. Mijn oude schoenen liggen in de tas voor oud textiel, mijn nieuwe prijken trots aan mijn voeten 🙂

reacties | reageren