door: Petra van den Dolder

2 reacties

Podcast

Ik heb onlangs de podcast ontdekt. Ik loop vaak nogal achter op trends, dus zo bijzonder is het niet, maar ik ben blij dat ik nu weet wat het is. En nog fijner: dat het heel geschikt blijkt te zijn om net iets meer kilometers te wandelen dan ik eigenlijk van plan was! Een leuk interview of een goed verhaal in je oren is toch prettiger dan alleen maar tikkende regendruppels op je capuchon tijdens een wandeling in dit herfstweer.

Ik heb nu alleen één probleem: hoe weet ik nu welke podcasts interessant zijn? Tot nu toe heb ik alleen de npo radio 1 app gedownload waar diverse podcasts in staan. Maar welke zijn aan te raden? Binnen deze app of juist in andere apps?

Heb je een advies voor me, laat gerust even een berichtje achter. En als je een tip hebt, kun je dan ook aangeven wat ik moet doen om bij de betreffende podcast te komen? Zo ver reikt mijn kennis op dit moment nog niet namelijk. Dank je wel!

reacties | reageren

  • reactie van Diana:

    De Echt Gebeurd podcast! Zie http://echtgebeurd.net/ of zoek op iTunes op Echt Gebeurd.

    • reactie van Petra van den Dolder:

      Dank je wel!

Comments are closed.