Fluitlessen

Update 1/7/2022

Vanaf dit moment geef ik geen fluitlessen meer. Wil je graag fluitles? Neem dan contact op met Scala Meppel, Wilma Sijbrandij of Hanneke van Veen.

De dwarsfluit is een van de veelzijdigste instrumenten die er zijn. Hij kan ondersteunend zijn in een groter geheel, maar is ook prachtig op zichzelf, met zijn lichte, vrolijke klanken. Als je nog nooit dwarsfluit hebt gespeeld en je wilt het leren, of je wilt het fluit spelen weer oppakken, dan ben je bij mij van harte welkom.

Ik heb zowel Fluit als Onderwijskunde gestudeerd. Die twee vakgebieden combineer ik in mijn fluitlessen. Ik heb een aantal jaar lesgegeven bij muziekscholen en sinds 2015 heb ik mijn eigen lespraktijk. Daarbij gebruik ik geen vaste lesmethodes. Iedere leerling is anders, dus iedere les is anders. Het is mijn streven om aan te sluiten bij jouw leerstijl en ambities. Mijn hoofddoel is dat elke leerling zelfstandig muziek kan instuderen en uitvoeren. Mijn lessen kenmerken zich door het geven van positieve feedback. Omdat ik veel concerten geef, heb ik een schat aan podiumervaring. Als je daar behoefte aan hebt, kunnen we dus ook dingen behandelen als podiumpresentatie en omgaan met podiumvrees.

“Ik heb heel veel geleerd van u. U kunt ook hartstikke goed lesgeven. Soms had ik er geen zin in. Toen hielp u mij.”
(Leerling, 12 jaar)