Skip to main content

Fluitist

"Een concert waarbij ik de verbinding zoek met het publiek en het meeneem in het verhaal dat ik met mijn muziek wil vertellen.
Dát is waar ik naar streef."

Muziek is er voor elke gelegenheid en er is voor elke gelegenheid muziek, daar ben ik van overtuigd.

De liefde voor de dwarsfluit werd me op de muziekschool in Lelystad bijgebracht door Caroline Ansink die mij tijdens mijn middelbare schooltijd jarenlang inspireerde. Ik studeerde later aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten in Enschede waar ik les kreeg van Hans Nijman. In deze jaren werd een stevige technische basis gelegd. Na mijn afstuderen heb ik nog jarenlang lessen gevolgd bij Egbert Jan Louwerse, hoofdvakdocent Fluit aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Dankzij hem speel ik vooral persoonlijker, vrijer en met meer bezieling.

Ik maak deel uit van verschillende ensembles, een ervaring die zowel leuk als inspirerend is. Samenspelen met anderen, die elk hun eigen persoonlijkheid en muzikale visie meebrengen, verrijkt mijn muzikale beleving. En daarmee ook die van ons publiek!

Neem contact met mij op

"Inspirerende docenten hebben mijn spel gevormd,
en ik deel mijn muzikale verhalen graag met het publiek."

Wil je meer weten?

Ben je op zoek naar een toegankelijk concert of een mooie, persoonlijke muzikale omlijsting van een gelegenheid? Bel of mail me! Ik ga graag met je in gesprek over wat ik voor jou kan betekenen als fluitist.

Wil je meer weten? Laten we samen een kop koffie of thee drinken. Ik ga graag met je in gesprek om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op

Petra van den Dolder

+31 (0)6 18 63 65 81
contact@petravandendolder.nl

KvK: 01170543
BTW nummer: NL001428156B42

© 2024 Petra van den Dolder – Ontwerp en realisatie: Duidelijk Sas | Foto’s: Smoelt Fotografie | Teksten: geholpen door Communicatiebureau SAS