Skip to main content

Ensembles

Duo Puur

Al sinds mijn conservatoriumtijd speel ik met harpiste Annegreet Rouw in het fluit-harpduo Puur. Door onze jarenlange samenwerking en inmiddels hechte vriendschap zijn we volledig op elkaar ingespeeld. We horen geregeld van opdrachtgevers dat we in onze muziek onze naam eer aan doen. Ons repertoire omvat zowel speciaal voor fluit en harp geschreven muziek als stukken die we zelf hebben bewerkt. We stemmen ons programma altijd af op de wensen van de opdrachtgever en treden op bij diverse gelegenheden, zoals concertseries, bruiloften, uitvaarten, recepties en (kerst)vieringen. Vaak spelen we ook solostukken en gebruik ik mijn altfluit voor extra variatie.

Duo Komari

Samen met pianiste Alma Grooters vorm ik het fluit-pianoduo Komari. Onze kracht ligt vooral in het verzorgen van muzikale intermezzo’s, zoals tijdens herdenkingsceremonies.

We spelen muziek uit verschillende genres, waaronder klassiek, musical en pop, altijd met fluit en piano. Regelmatig speel ik ook op mijn altfluit, waarvan ik de klank bijzonder geschikt vind voor herdenkingen.

Neem contact met mij op

Wil je meer weten? Laten we samen een kop koffie of thee drinken. Ik ga graag met je in gesprek om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op

Petra van den Dolder

+31 (0)6 18 63 65 81
contact@petravandendolder.nl

KvK: 01170543
BTW nummer: NL001428156B42

© 2024 Petra van den Dolder – Ontwerp en realisatie: Duidelijk Sas | Foto’s: Smoelt Fotografie | Teksten: geholpen door Communicatiebureau SAS