Skip to main content

Onderwijskundige

“Al sinds mijn studie wist ik dat toetsing en beoordeling het aspect van de onderwijskunde was waar mijn hart sneller van ging kloppen.”

Het ontwikkelen van hoogwaardige toetsen en examenervaringen voor optimaal onderwijssucces

Ontwikkeling van hoogwaardige examens, toetsen en proeven van bekwaamheid die voldoen aan alle normen en eisen. Optimaal beoordelen van leerprestaties om de onderwijskwaliteit te waarborgen. Stimulerende examenervaringen voor studenten en waardevolle feedback voor docenten over de effectiviteit van hun onderwijs. Mijn doel is het bevorderen van onderwijssucces en het waarborgen van kwalitatief goed onderwijs.

Met een achtergrond in onderwijskunde en een specialisatie in toetsing en beoordeling richt ik me op het creëren van examens die nauwkeurig het niveau van de student meten.

Neem contact met mij op

"Mijn interesse in uiteenlopende onderwerpen is van grote meerwaarde in dit werk."

Wil je meer weten?

Laten we samen een kop koffie drinken. Ik ga graag met je in gesprek over mijn mogelijke rol binnen jouw organisatie op het gebied van examenontwikkeling.

Wil je meer weten? Laten we samen een kop koffie of thee drinken. Ik ga graag met je in gesprek om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op

Petra van den Dolder

+31 (0)6 18 63 65 81
contact@petravandendolder.nl

KvK: 01170543
BTW nummer: NL001428156B42

© 2024 Petra van den Dolder – Ontwerp en realisatie: Duidelijk Sas | Foto’s: Smoelt Fotografie | Teksten: geholpen door Communicatiebureau SAS