Skip to main content

Vanaf januari ben ik weer beschikbaar voor werk als zelfstandig onderwijskundige!

Ik volg mijn hart en niet mijn hoofd. Vanaf afgelopen januari werk ik bij Diatoetsen. Ik heb er heel veel geleerd en leer elke dag nog bij. De psychometrie heeft, zo’n 10 jaar na mijn Master in dit vakgebied, wederom mijn interesse gewekt, het lijkt mij super om in dit vakgebied verder te kunnen werken. Maar: ook ben ik erachter gekomen dat Diatoetsen niet het bedrijf is dat mij als persoon én bij mijn werkzaamheden als fluitiste past. Na veel gesprekken, onder andere met coach Karen de Jong, die ook het bedrijf kent (nogmaals dank voor je professionele luisterende oren, je spiegel en Rake Vragen!), heb ik besloten om mijn jaarcontract niet te laten verlengen. Tot en met december zal ik nog werkzaam zijn bij Diatoetsen. En daarna? Dan spring ik weer in het diepe (Eng!) en volg ik mijn hart. Het afgelopen jaar heb ik een ommetje gemaakt op mijn reis en nu vervolg ik mijn weg op het door mij gekozen pad.

Heel concreet betekent dit dat ik vanaf januari 2019 weer meer tijd heb. Tijd om meer muziek te maken, tijd voor meer concerten, tijd om plannen uit te werken, tijd om vaker te sporten, meer tijd voor mijn gezin en vrienden. Maar ook tijd om weer werkzaamheden als zelfstandig onderwijskundige uit te voeren.

De psychometrie vind ik heel leuk (ik heb met R leren werken dit jaar), maar ook vind ik het leuk om weer aan de ‘voorkant’ van toetsing bezig te zijn: ontwikkelen van toetsmateriaal. Ik ben betrouwbaar, gestructureerd, zelfstandig, leergierig, zorgzaam, ondernemend en doelgericht, dus ook andere (onderwijskundige) werkzaamheden zijn aan mij toevertrouwd. Wat ik heel leuk vind, is om mijn twee vakgebieden eens echt te gaan combineren: onderwijskunde en kunst. Mocht je een plek of bedrijf weten waar ik mijn kwaliteiten in kan zetten, dan hoor ik het graag!

Ik laat in december een stel mooie mensen achter, mensen die ik graag beter had willen leren kennen. Maar vol vertrouwen kijk ik vooruit. Wat zou er op mijn pad komen?

Wil je een reactie geven?