Skip to main content

Specialist Hoogbegaafdheid

"De complexiteit van hoogbegaafdheid boeit me.
Ik wil begrijpen wat dit woord voor iemand betekent."

Ontdek en ontwikkel het potentieel van jouw studenten. Laat ze excelleren met de juiste begeleiding.

Ik help opleidingen om zowel zichtbare als verborgen talenten van studenten te ontdekken en ontwikkelen. Mijn missie is om studenten te laten uitblinken, of het nu gaat om hun intellectuele vermogens, creatieve uitingen, sociale vaardigheden of fysieke kracht. Ik geloof dat elke student de juiste begeleiding nodig heeft om te kunnen floreren, zelfs als het lijkt alsof die het allemaal zelf wel kan.

Ik speel een actieve rol in het bevorderen van talentontwikkeling in het middelbaar en hoger (kunst)onderwijs. Dit omvat het onderzoeken van talentontwikkeling, adviseren over curricula, het trainen van docenten en het stimuleren van de sociale en emotionele groei van studenten. Ook streef ik ernaar om als mentor een ondersteunende rol te spelen in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van getalenteerde studenten.

Neem contact met mij op

"Elke student heeft de juiste begeleiding nodig om te floreren,
zelfs als het lijkt alsof die het zelf kan."

Wil je meer weten?

Laten we samen een kop koffie of thee drinken. Ik ga graag met je in gesprek over hoe we in jouw opleiding talentontwikkeling naar een hoger niveau kunnen tillen.

Wil je meer weten? Laten we samen een kop koffie of thee drinken. Ik ga graag met je in gesprek om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op

Petra van den Dolder

+31 (0)6 18 63 65 81
contact@petravandendolder.nl

KvK: 01170543
BTW nummer: NL001428156B42

© 2024 Petra van den Dolder – Ontwerp en realisatie: Duidelijk Sas | Foto’s: Smoelt Fotografie | Teksten: geholpen door Communicatiebureau SAS