Skip to main content

Mijn werkwijze

Als adviseur op het gebied van talentontwikkeling binnen het onderwijs ondersteun ik opleidingen bij het optimaliseren van hun onderwijs aan talentvolle studenten en/of studenten met kenmerken van hoogbegaafdheid. Mijn doel is om een stimulerende leeromgeving te creëren die aansluit bij de behoeften van deze studenten.

Met een diepgaand begrip van hoogbegaafdheid en talentontwikkeling start ik met een grondige analyse van het huidige curriculum om de sterke en verbeterpunten te identificeren. Vervolgens geef ik op maat gemaakt advies met concrete aanbevelingen voor curriculumaanpassingen en begeleidingsfaciliteiten, gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Ik ondersteun ook de implementatie van deze verbeteringen, inclusief het trainen van docenten, en blijf betrokken middels monitoring en evaluatie.

In mijn rol als adviseur en begeleider zorg ik ervoor dat opleidingen hun onderwijsaanbod kunnen verrijken en versterken, zodat talentvolle studenten de juiste uitdagingen en ondersteuning krijgen om hun potentieel volledig te ontwikkelen.

Meer informatie?

Wil je meer weten? Laten we samen een kop koffie of thee drinken. Ik ga graag met je in gesprek om te ontdekken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Neem contact op

Petra van den Dolder

+31 (0)6 18 63 65 81
contact@petravandendolder.nl

KvK: 01170543
BTW nummer: NL001428156B42

© 2024 Petra van den Dolder – Ontwerp en realisatie: Duidelijk Sas | Foto’s: Smoelt Fotografie | Teksten: geholpen door Communicatiebureau SAS