Skip to main content

Facebook herinnerde me vandaag aan eerdere kerst-beschrijvingen op mijn weblog (kerst 2014, kerst 2015).  Aangezien ik vanochtend mijn laatste kerstconcert van 2017 speelde, leek het me nu een mooi moment om weer even terug te blikken op afgelopen week waarin ik op zeven locaties muziek speelde, in drie verschillende bezettingen.

Ik gaf met Annegreet (duo Puur) vier concerten: één in een zorgcentrum in Gorredijk waar we in vier huiskamers miniconcertjes gaven van 20 minuten. Daarna was ik al aardig op, maar die dag volgden nog twee locaties… Een concert tijdens een kerststallenexpositie in Noordwolde volgde en we sloten de dag af met een concert in een zorgcentrum in Hoogeveen. Ik kon even geen Stille Nacht meer horen. Het laatste concert gaven we enkele dagen later in een zorgcentrum in Heerde. Diezelfde dag speelde ik met Alma (duo Komari) kerstmuziek tijdens een diner in een zorgcentrum in Ruinerwold en de dag erna tijdens twee diners in een zorgcentrum in Meppel. Vanochtend sloot ik de reeks af met een oratorium in de kerk in IJhorst waar Alma de cantorij dirigeerde en ik met Marjella (duo Flu&T) de fluitpartijen speelden.

Om de kerstweek helemaal af te maken ontving ik ook nog eens maar liefst vier (!) kerstpakketten! Wauw, wat had ik toch fijne opdrachtgevers/werkgevers afgelopen jaar, heel erg bedankt!

Vanmiddag was zoon Joris een fantastische herder in de musical van de kerk, liet hij al zijn acteertalenten zien en mocht hij een heuse zin zeggen, in een microfoon! Een trotse moeder schrijft 😊 Morgenochtend mag ik nog oppassen bij de crèche in de kerk en daarna ga ik genieten van een week vakantie om volgende week te starten met nieuwe werkzaamheden!

Wil je een reactie geven?